söndag, mars 04, 2018

Tack och hejdå!


Något jag aldrig hade trott kunde hända, har nu ändå hänt. Jag har inte bloggat på två månader och jag saknar det inte ens längre. Bokmanias glansdagar är över, det är bara att inse. För tillfället måste jag sluta att låtsas att jag ÄR en bokbloggare. Jag HAR VARIT det. En ganska flitig sådan, men nu är det andra tider, en ny fas i livet, annat som upptar min tid och tankar större delen av min vakna tid.

Jag stänger ner bloggen tills vidare. Jag tar naturligtvis inte bort den men jag ger för tillfället upp tanken på att kunna/vilja/hinna uppdatera den men nya inlägg inom den närmaste tiden. Jag får väl se hur det ser ut framåt hösten. Eller nästa år....  Jag har det bra och jag trivs med livet och jag gör meningsfulla saker. Tyvärr läser jag mycket mindre än tidigare, men det kommer att ordna sig. 
Ha det gott så länge alla trogna följare och läsare.
Med varna hälsningar
Ivana/Bokmania

Mina älskade böcker väntar på mig, de finns alltid nära mig.
Som de vänner de är.
Men jag har tröttnat på bokbloggandet.

Bokmania håller stängt tills vidare.

6 kommentarer:

Lyrans Noblesser sa...

Tråkigt, eftersom jag läst dina inlägg under många år. Men jag förstår dig. Vi måste i alla fall se till att ses någon gång!

Hanneles bokparadis sa...

tycker om bokbloggar, fått många bra tips - tidningar är inte lika bra.

Marita sa...

Vad synd att du slutar! Jag som såg framemot nästa sommar med Proust. Den bloggserien var verkligen toppen. Ha det jättebra med dina nya projekt.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Lyran: Jag räknar med att vi håller kontakten och att vi ses.

Hanelle: Visst är bokbloggar bra. Särskilt om man hittar en som matchar ens läsintressen.

Marita: Tack. Kul att du gillade mina Proust-somrar. Det kan mycket väl tänkas att att jag återvänder just för nästa omgång. Nästa del ska ju läsas ändå :-)

enligt O sa...

Men vad tråkigt! Hoppas du hittar blogglusten igen.

yanmaneee sa...

golden goose outlet
golden goose shoes
jordan store
off white hoodie
timberland boots
calvin klein outlet
jordan shoes
fila shoes
nike outlet
balenciaga sneakers