söndag, oktober 08, 2017

Radioföljetong just nu: "Fiskarmännen" av Chigozie Obioma

Så bra att SR P1 sänder romanen Fiskarmännen av de nigerianske författaren Chigozie Obioma som radiöföljetong just nu, för då kan jag passa på att läsa den med öronen i stället för med ögonen, vilket jag på sistone haft stora tidsrelaterade problem med. Fiskarmännen har stått i min bokhylla och pockat på uppmärksamhet sedan boken kom ut 2016 (i övers. av Ninni Holmqist). Jag började lyssna i förrgår och har redan hört 12 avsnitt av 32, så det går undan minsann. Jag tycker mycket om berättelsen och jag trivs även med Hans Mosessons uppläsning.

Vill du också lyssna på den här radioföljetongen? Här finns avsnitt för nedladdning (t.o.m 29 nov)

Samtal om följetongen innan första avsnittet sändes.
 

Ett samtal om att arbeta med Fiskarmännen.


Ordfront förlag