onsdag, juli 12, 2017

Lyssnar på klassiska hyllvärmare

I sommar lyssnar jag på några hyllvärmare, sådana böcker (oftast klassiker i äldre utgåvor) som jag har köpt på loppis men inte haft tid att läsa utan bara ställt dem i bokhyllan i väntan på bättre tider. Först ut var Farväl till vapnen som jag fullkomligt älskade och nu lyssnar jag på En hondjävuls liv och lustar. Gillar den också.

Jag är väldigt nöjd med min hyllvärmarstrategi så här långt och fler titlar lär det bli. Det är roligt.2 kommentarer:

Lena sa...

Åh, båda dessa vill jag läsa. Borde verkligen lyssna mer med tanke på att jag har grönstarr på ena ögat och börjat tappa lite synfält där. Kanske inte alltid bör överanstränga synen.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Jag kan verkligen rekommendera lyssning av ljudböcker, man får så mycket större tillgång till läsupplevelser när man både läser och lyssnar för det går att lyssna vid tillfällen då det inte går att läsa (under promenader, i bilen, när man stryker tvätt eller lagar mat osv). Bra komplement helt enkelt.