lördag, maj 20, 2017

Dags att piska upp stämningen inför sommarens Proust-läsning

För fjärde året i rad är senvåren en tid då jag håller på att försätta mig i rätt stämning inför sommarens läsning av en del av På spaning efter den tid som flytt - juni är nämligen min "proustmånad". Årets uppladningsbok har den självhjälpsboksklingande titeln Låt Proust förändra ditt liv.  Kapitelrubrikerna väcker onekligen nyfikenhet. Någon som läst de Bottons bok?
2 kommentarer:

Jenny Eriksson sa...

Åh vad fint med en Proustmånad! Jag fick ett ryck för ett tag sedan och började läsa På spaning efter den tid som flytt. Kanske får jag också ta mig en Proust-månad och se om jag kommer vidare i läsningen. Har börjat läsa den många gånger utan att jag kommer vidare. Inte för att jag tycker att den är dålig utan för att den kräver ganska mycket uppmärksamhet.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Jag tycker det är bra med "regelbundna tider" för då blir det av.