söndag, februari 12, 2017

Bokrean närmar sig, dags att förbeställa


Igår tog jag mig en ordentlig titt på vilka skönlitterära titlar som finns på årets bokrea hos nätbokhandlarna Adlibris och Bokus och resultatet blev åtta böcker (varav tre barnböcker) för under fem hundra kronor (som är min preliminära budget i år). På Adlibris finns det olika boklistor att titta på och en av de här listorna tycker jag är riktigt rolig att den ens finns, nämligen För litteratur-prettot. Passar mig perfekt, hehe. Det blev tre titlar beställda från den listan, varav den mest "pretto-boken" som jag har klickat hem är nog Jon Fosses Trilogin - men om jag inte redan hade läst ytterligare sju på pretto-listan så hade det absolut blivit fler. Ytterligare tre boklistor förtjänar en närmare titt av den som letar efter bra böcker att köpa på bokrean: För en bättre värld,  Kan vi PRATA om det och Få perspektiv på din förkylning. Vilka är dina bästa tips på årets bokrea?