lördag, oktober 29, 2016

Min Stockholm Literature i korthet och bilder

Stockholm Literature i bilder, fredag och lördag: Fängslande Ngugi wa Thiong'o, imponerande Hiromi Itõ, finaste Jamaica Kincaid, superintressante Don DeLillo och underhållande Saša Stanišic. Häftig konst inne och ute, idag god vinlunch och spontana bokinköp. Boksigneringar. Trevligt prat med bl a författaren Linda Boström Knausgård (sista bilden) och bokbloggarvännen Anna Johansson från Kulturkollo. Kul att träffa Marie Lundström och Yukiko Duke. Upptäckten av litteraturreferenser på väggen i tunnelbanan och på kvällen Lundströms bokradio i hörlurarna. Bokish överdos? Inte alls. Ser redan fram emot morgondagen. Om jag hinner, berättar jag senare mer om några av de bestående intryck och upplevelser jag fått. 


4 kommentarer:

Lyrans Noblesser sa...

Hade gärna velat träffa dig där. Nästa år blir det SL i stället för Bokmässan.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Jag saknade dig. Du skulle ha trivts jättemycket! Kram.

Hermia Says sa...

Och jag missade dig, Ivana! Bättre lycka nästa gång...

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Hermia: Det var verkligen synd. Tänkte faktiskt på dig, att vi brukar träffas där.