onsdag, juli 06, 2016

Proustsommar 2016: Kan Proust förändra ditt liv?

Förra helgen när jag proust-googlade så där planlöst som jag gör ibland när jag håller på med På spaning... , hittade jag det här inlägget och det slutade med att jag beställde boken Låt Proust förändra ditt liv på Bokbörsen. Annars fanns den inte att få tag på då den är från 1998 (i övers. av Nille Lindgren) och slutsåld sedan länge. Boken verkar i alla händelser vara en kul läsning, eller vad tror ni? Haha, vi får se om jag kommer att få några omvälvande idéer angående min livsföring av den när jag har läst klart senare i sommar. Några kapitel verkar onekligen ytterst intressanta. Vad sägs till exempel om råd i konsten att läsa självständigt, att få upp ögonen eller att lägga ifrån sig böcker? Igår kom den, snabbt som blixten. Jag gillar omslaget.

Omslagets framsida

Omslagets baksida