söndag, juni 26, 2016

Lyssnar på sköna klassiker - och njuter

På Storytel finns det ett väldigt bra urval av klassiker som jag regelbundet botaniserar bland men i sommar är planen att lyssna på några romaner som jag känner för att på så sätt läsa om: av Jane Austen, Emily Brontë, Charlotte Brontë, Virginia Woolf... Så här långt har jag lyssnat färdigt på Svindlande höjder och och kommit en bit in i Stolthet och fördom. Det är mysigt - ett kravlöst ljudbokslyssnande då jag troligtvis inte kommer att blogga om böckerna.

Började på Emma av Austen också, men slutade. Den tråkade tyvärr ut mig.

Mysigt ljudbokslyssnande i sommar

3 kommentarer:

Vargnatt sa...

Åh jag älskar ju Svindlande höjder, kanske borde testa att lyssna på den.

Lena sa...

Härligt kan jag tro.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Vargnatt: Det kan bli en ny upplevelse av boken.

Lena: Ja, det är trevligt.