fredag, juni 10, 2016

Årets sommarpratande författare

Generellt tycker jag att årets upplaga av Sommar i P1 lovar mycket gott, jag hittar många namn som är spännande, personer vars sommarprat jag inte kommer att vilja missa. Sommar i P1 brukar ju vara dagens höjdpunkt. Sedan finns det en handfull som jag tvärtom kommer att undvika med flit i år. En av dem är Bert Karlsson. Som någon föreslog på fb, bättre att sätta sig och läsa Lasermannen i stället. Det låter som en bra idé, tycker jag. 

När det gäller författare, hittar jag 12 stycken som ska sommarprata. Det är:

David Lagercrantz, 25 juni
Annika Lantz, 26 juni
Tom Malmquist, 3 juli
Emil Jensen, 12 juli
Maj Sjöwall, 13 juli
Marit Paulsen, 17 juli
Stina Stoor, 29 juli
Alexander Bard, 8 augusti
Maja Hagerman, 12 augusti
Kerstin Ekman, 14 augusti
Karin Bojs, 19 augusti
Klas Östergren, 20 augusti