söndag, maj 01, 2016

Bokskryt mars-april

När jag tittar på böckerna som flyttade hem till mig under de senaste åtta nio veckorna (alltså efter bokrean) blir jag alldeles varm i hjärtat. Vilken underbar bokskörd, tycker ni inte? Tips om böckerna har jag för det mesta fått via andra bokbloggar men även via DN boklördag, Lundströms bokradio och Babel. Ytterligare ett par tre böcker ligger i kundkorgen på AdLibris men jag samlar än så länge "mod" att klicka på betala-knappen. Man är ju bra fånig, vilken larv egentligen. Jag kommer ju att klicka hem böckerna, det vet jag.

Som du kan se är en av böckerna äldre. Det är romanen Doktor Zjivago av Nobelpristagaren Boris Pasternak och jag tycker mycket om utgåvan, så jag tror att jag vill ägna den ett eget litet inlägg.
Och som vanligt vill jag ropa: Ge mig mer lästid, någon!