söndag, april 24, 2016

S/Y Glädjen - bara några rader

Har lyssnat klart på "S/Y Glädjen" av Inger Alfvén (i uppläsning av Anna Godenius). En himla bra roman, just som alla sa till mig innan. Men ruggig. Mycket ruggig. Också som alla sa. Så mörk och sorglig. Fy f*n vilken mardröm personerna i boken gått igenom. Usch. Det är synd om människorna (som Strindberg sa). Men ack så bra och fint skrivet. Klart att boken är en modern svensk klassiker.


3 kommentarer:

Monika sa...

Den här bytte jag till mig i en bokbytarhylla i Nya Zeeland, när jag hade läst ut boken jag själv tagit med mig. Den golvade mig fullständigt.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Ja, det är en bok som känns som en käftsmäll.

shengda xu sa...

coach outlet online
discount oakley sunglasses
coach factory outlet online
michael kors handbags outlet
fitflops sale
fitflops sale
michael kors bags
mlb jerseys
vans store
heat jerseys
xushengda0506