onsdag, december 16, 2015

Kanske är jag redo för hårda bokpärmar igen

Känner mig allt mer sugen på att läsa "på riktigt" igen och inte bara lyssna på ljudböcker. Saknar jättemycket att vistas bland hårda bokpärmar och tror att jag börjar bli redo att sätta mig med en bok och läsa. Det måste väl vara ett gott tecken, tror ni inte det? Jag är även tillbaka på jobbet, vilket känns bra. Man kan ju inte bara virka hela tiden. Och att bjuda på muminmuggar på tradera blir ganska dyrt efter ett tag. Mycket dyrare än att shoppa böcker, har jag upptäckt. Jag tror att jag satsar på noveller att lästräna med. Kan jag få lite pepp av er?


3 kommentarer:

Lena sa...

Härligt att höra att det går åt rätt håll.

Lyrans Noblesser sa...

Alla klassiker från novellix så klart. Men jag vill också tipsa om en roman, Väggen av Marlen Haushofer. Fängslande läsning. Vet inte om du läst den.

Krya!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

"Väggen" har jag inte läst men hört talas om författaren och boken. Tack för tipset Lyran.