lördag, oktober 03, 2015

Upp och hoppa

Vilken fin morgon det var idag. Till frukosten invigde jag min nyaste Muminmugg, den som är årets vintermugg och heter Dvala. Jag tror att jag kommer att älska den. Känns som en stor favorit redan nu, faktiskt. Har döpt om den Upp och hoppa-muggen.


Sedan tog jag en lång promenad med Alvin i det fina höstvädret medan jag lyssnade på Lundströms bokradio.


Och nu ska jag blogga lite, har recensioner att skriva. På eftermiddagen måste jag jobba med manuset som ska redigeras och filas på. Dagen kommer att gå i ett. Och i kväll? Då ska jag börja läsa Pattis Smiths nya: M Train. Den läsningen ser jag fram emot (i morgon är Patti Smith i Babel, då måste jag titta). Annars har jag avbrutit läsningen av Den amerikanska flickan av Monika Fagerholm som jag höll på med i en månad utan att komma nånvart. Vet inte, men den passar mig inte just nu, känner mig för splittrad för att kunna tillgodogöra mig texten och språket. Jag har inte gett upp romanen än men har den vilande. Är mer sugen på några av höstens boknyheter i stället. Hur har du det?