lördag, september 26, 2015

Vill du leka bibliotek med mig?

Jag är så barnslig ibland att jag nästan blir orolig. Ni vet, det där Personal Library Kit som jag köpte i torsdags på bokmässan? Det packade jag upp igår kväll. Bokkort, utlåningskort, en gammaldags datumstämpel, en stämpeldyna, en liten blyertspenna. Mr Bokmania som är väldigt luttrad och van vid det mesta efter vårt drygt tjugoåriga äktenskap och har lärt sig att leva med mina barnsliga tokerier frågade genast om han kunde låna en bok av mig. Det fick han. Fast det fick bli bara ett korttidslån. Tyvärr råkade jag sätta datumstämplarna upp och ner. Att vara bibliotekarie är stressigt, har jag hört.Jag tror jag måste fråga grannfrun om hon möjligtvis vill låna en bok igen. Hon vill göra det ibland. 

5 kommentarer:

farmor/mormor Hannele sa...

barnbarnen skulle älska det!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Det kan jag tänka mig. En julklapp kanske?

Chrille sa...

Vilken fantastisk idé! Det ska jag skaffa mig!

Chrille sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Bokmania / Ivana Eklund sa...

Chrille: Gör det :-)