fredag, september 18, 2015

#bokutmaningseptember 18: Läst om igen

Böcker - eller bara delar av dem eller bara vissa sidor - som jag oftast läser om och om igen finns på ett hyllplan märkt "poesi". En liten skattkammare med ord. Därmed täcker fotot här delvis också gårdagens #bokutmaningseptember som var Min bokhylla. 


4 kommentarer:

Lena sa...

Jag läser sällan om romaner, men poesi och noveller kan man ta fram och läsa om lite då och då.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Det är smidigt med korta format. Lätt att välja utifrån stämningen också.

Anonym sa...

Min bokhylla ser inte ut som din men böckerna gör det. Christensen, Aspenström, Wine, Szymborska. Jag var tvungen att titta i min egen hylla för dina böcker såg så bekanta ut. Då råkade jag dessutom hitta en tjock bok om Rilke av Bengt Landgren som jag hade glömt bort. Stefan Zweigbergk skrev så mycket gott om Rilke i "Världen av igår" att jag har Rilke som ett coming project. Bokhälsningar från Annika

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Ännu ett bevis på att vi delar boksmak Annika? Kul. Fast Rilke har jag inte. Men Zweig har jag också, tyvärr ännu oläst.