onsdag, augusti 12, 2015

Tjohoo, nu står det svart på vitt

Det känns fortfarande ganska overkligt. Jag - författare? Likväl är det sant, det står svart på vitt nu. Arbetstiteln på den kommande metodikboken som jag så febrilt håller på att skriva är Webbaserad alfabetisering på sfi och den kommer att ges ut i NoK:s läromedelsserie Input någon gång strax efter årsskiftet. Jag har fullt upp men det är väldigt roligt.


5 kommentarer:

Frida sa...

Heja dig! Jag ser fram emot att läsa boken när jag läst lite mer Sva-kurser :)

Lena sa...

Härligt för dig och bra jobbat!!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Frida: Tack för ditt hejarop, kul att du vill läsa. Hoppas du kommer att finna boken användbar och inspirerande.

Lena: Tack.

Anonym sa...

Snyggt jobbat! Jag ska tipsa mina kollegor på SFI. Varma hälsningar från Annika

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Annika: Jobbar du också på sfi? Har jag missat nåt?