onsdag, augusti 05, 2015

Min sommar med Proust, del 14: ett kompletterande bokinköp

Var på Hedengrens bokhandel i Stockholm i eftermiddags och köpte bl.a. de här två Proustrelaterade böckerna. Resumé-boken köpte jag efter ett tips av en av mina bloggläsare som är en erfaren Proustläsare (Tack Annika, kul att prata Proust och läsning med dig.)
3 kommentarer:

Bam sa...

Tror tyvärr att min svensklärare i gymnasiet dödade min lust att läsa Proust, vilket har skapat en hatkärlek till honom. Men funderar på att prova igen...

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Det är tyvärr ganska typiskt. Men han är värd en ny chans, tycker jag.

Anonym sa...

Ah, Proust bok om läsning var en nyhet för mig, tack! Jag hittade dock Alain de Bottons "Låt Proust förändra ditt liv" i min bokhylla. Trist med svensklärare som dödar intresset för litteratur... Men ta hämnd, det har ganska många författare gjort som hänvisar till svensklärare som sagt att de var värdelösa skribenter. Bokhälsningar från Annika