fredag, augusti 14, 2015

Dagens bokleverans som gjort mig lycklig

Vilket vackert omslag, inte sant? Jag har hört att boken är fantastisk. Och Marguerite Duras är Marguerite Duras, min favorit.


3 kommentarer:

Mrs Calloway sa...

hon är outstanding! står i begrpp att läsa om En fördämning mot Stilla Havet. vackert omslag på Vicekonsuln också

Anonym sa...

Det finns många olika kategorier av författare. Min vanligaste indelning är de dåliga hantverkarna, de skickliga hantverkarna och så finns då konstnärerna, författarna som tar litteraturen till nya stundtals oanade höjder. Duras hör till konstnärerna i min bokvärld. Bokhälsningar Annika

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Mrs Calloway: Jag har inte läst "En fördämning mot stilla havet" men kommer säkert att göra det förr eller senare.

Annika: Jag kan inte annat än att hålla med i din klassifikation som är mitt i prick, tycker jag. Självklart tillhör Duras konstnärerna.