söndag, juli 05, 2015

Nya bokmärken till samlingen

Igår handlade jag bokmärken. Det blev tre stycken: ett jättesnyggt bokmärke i metall som listar "50 böcker du borde läsa innan du dör" (jag har läst 27, har genast kollat) och två i papper med söta bokmotiv. Tjeckiska bokhandlar är ett eldorado för folk som är svaga för bokmärken, jag skulle kunna köpa bokmärken för hundratals kronor om jag inte besinnade mig.4 kommentarer:

enligt O sa...

Mycket fina! Försöker förtvivlat gissa mig till böckerna på listan.

Hanneles bokparadis sa...

den där i metall hittade jag hos Mr Selfrieds i London.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Linda: Det är omöjligt, de t är så smått, så smått att det knappt är möjligt att läsa titlarna överhuvudtaget.

Hanneles bokparadis: Så du har också en, kul.

yanmaneee sa...

timberlands
longchamp
air max 270
jordan 13
longchamp outlet
jordan 6
nhl jerseys
yeezy shoes
yeezy boost 350 v2
adidas yeezy boost