torsdag, mars 26, 2015

Vilken bok står på tur? Jag drar en lapp...

Vilken bok står på tur? Det är dags att för första gången låta TBR-burken med hyllvärmarna bestämma. Jag drar en lapp och på den står det titeln på...Kan du gissa boken och författaren utifrån inledningsmeningen? Första meningen i den valda boken kommer här:
"Allt började gå i bitar hemma hos oss när min bror Jaja inte gick till nattvarden och Papa kastade sin tunga mässbok tvärsöver rummet och slog sönder figurinerna i étagèren."

3 kommentarer:

mimmimarie sa...

Lyssnade på den som radioföljetong för några år sedan. Både ryslig och rysligt bra.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

jag minns att den gick som radioföljetong men lyssnade inte på den då. Minns inte varför.

Lena sa...

Lila hibiskus har stått länge och väntat i min bokhylla. Borde verkligen läsa den snart.