lördag, mars 07, 2015

Bokryggspoesi - på ett nytt sätt

Här ligger jag och vilar bort huvudvärken.
När jag under de gångna dagarna hade migrän och mest bara låg ner och på grund av huvudvärken inte kunde göra så mycket annat än att blunda och underhålla mig med egna tankar, fick jag idén att göra videosnuttar med bokryggspoesi. Jag tände på idén så mycket att jag var tvungen att göra ett försök så snart jag mådde lite bättre.

Till att börja med tog jag en redan färdig dikt, den som ni hade möjlighet att läsa under bokryggspoesidagen i februari och lekte lite med den på min ipad. Här nedan ser ni resultatet (nr 1). Hoppas ni kommer att gilla dikten ännu mer nu. Och eftersom jag hade jätteroligt medan jag höll på, tillkom det ytterligare två dikter så småningom. Då visste jag också redan hur jag skulle göra och hur jag ville att diktfilmerna skulle se ut, så det gick fort.

Varsågod, Bokmania Film presenterar: Bokryggspoesi.
Vilken av de här tre dikterna är din favorit? Vad tycker du om själva idén?