lördag, februari 07, 2015

Massolit Book Blog Awards 2015 - det är nomineringsperiod nu

Tävlingen som tidigare hette Forma Book Blog Award heter numera Massolit Book Blog Awards och årets omgång har precis kommit igång. Mellan den 6 februari och den 13 februari kl. 12.00 kan alla som vill nominera sina favoritbokbloggar och favoritbokbloggare i tre kategorier: Årets bästa bokblogg, Årets nischade bokblogg och Årets bokbloggsinlägg. En åttahövdad jury utser sedan vilka som går till final och den 2 mars vidtar en allmän omröstning där en vinnare per kategori utses. Vem som har vunnit avslöjas den 11 mars och det är äran som är priset. Plus rätten att sitta i nästa års jury.

Om någon av er som brukar följa Bokmania (och gillar vad jag skriver) också känner att man vill nominera min bokblogg till det här priset, tackar jag ödmjukt för det.

Men ärligt talat gör jag mig inga illusioner om att min bokblogg ens har en pytteliten chans komma till final. Jag tror nämligen att Bokmania är för mycket enstöring för det. Men om det skulle inträffa, skulle jag förstås bli glad. Om inte, så kvittar det. Själv ska jag nominera en handfull bokbloggar som i mitt tycke är bäst och hålla alla mina tummar och tår för att någon av dem ska kamma hem awarden.