onsdag, februari 11, 2015

Bokrea 2015

Sedan igår kan man välja och vraka och förhandsbeställa bland årets bokreaböcker och det är just vad jag redan gjort. Min förhandsbeställning som är lite tunnare än vanligt ser ut så här:

Steglitsan (Donna Tartt)
Alexandriakvartetten (Lawrence Durrell)
De dunkla butikernas gata (Patrick Modiano)
Den vita tigern (Aravind Adiga)

Steglitsan har jag visserligen som e-bok och har även läst den men vill gärna ha den i bokhyllan bredvid Tartts tidigare två böcker. Annars ser jag mest fram emot De dunkla butikernas gata, anledningen kan du läsa om här. Den vita tigern vill jag ha eftersom jag gillar Adiga och vad Alexandriakvartetten beträffar läste jag om den i senaste numret av Vi läser.

Har jag missat nån bra bok? Tipsa gärna (fast om sanningen ska fram så har jag redan ganska många av böckerna som finns på rea i år, i alla fall av de som är i min smak).


Och apropå ingenting och allting - idag hat jag beställt fyra nya Billy (om än bara de som är 40 cm breda), så under en tid fram över blir platsbrist en ickefråga. Skönt.