onsdag, januari 21, 2015

Wolf Hall kommer att sändas i svt

Det är goda nyheter att BBC-serien Wolf Hall skapad efter Hilary Mantels romaner kommer att sändas även i SVT, kanske redan i vår. Jag kommer inte att missa den. Däremot är det tveksamt om jag hinner att läsa bok nummer två. Men ettan har jag läst. Du då?

3 kommentarer:

xenia sa...

Vill se serien och läsa boken. Har hört att böckerna ska vara svårlästa, rent språkligt.
Men jag vill läsa dem båda.

Bokprinsessorna sa...

Jag skulle vilka se serien eftersom det är lite min Guilty pleassure men samtidigt är jag så rädd att det kommer bli tråkigt eftersom det redan gjort serier med liknande tema under samma tid. Förstår du vad jag menar?

Jenny B sa...

Jag har läst böckerna, och även om jag tror att det kan vara svårt att föra över just den unika stämningen till bild, så vill jag se serien. Något som avskräcker litet är att Damian Lewis skall spela Henry VIII. Han är ju en fantastisk skådespelare och glänser i allt han gör, men nu har han blivit så starkt förknippad med Homeland för mig. Å andra sidan brukar jag ha lätt för att glömma tidigare roller och engagera mig i det jag just ser, så jag gissar att jag kommer att vara jättenöjd med honom i rollen när det blir dags.