lördag, december 27, 2014

Det finns julläsning och det finns julläsning


Den här julen har jag inte särskilt mycket tid att läsa för nöjets skull då jag är tvungen att ta mig igenom en liten hög med fackböcker som alla handlar om IT, pedagogik och lärande och som jag i och för sig tycker är väldigt intressanta att ta del av men lika mysigt som att läsa en mustig roman är det förstås inte. Men under promenaderna med hunden har jag sällskap av Per Anders Fogelströms böcker ur Min stad-serien i uppläsning av Helge Skoog, är inne på fjärde boken och har alltså bara en kvar. De är underbara och jag ser redan fram emot att blogga om läsupplevelsen. Sedan har jag börjat läsa Alias Grace av Margaret Atwood, den verkar också väldigt bra.

2 kommentarer:

Lena sa...

Jag håller också på med stadsserien, men jag läser i stället för att lyssna. Har också bara sista boken kvar.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Är det första gången för dig också eller är det en omläsning? Visst är böckerna himla bra?