söndag, november 23, 2014

Vem vinner Augustpriset imorgon? Hoppas någon av dessa...

Imorgon kommer vinnarna av årets Augustpris att tillkännages och jag hoppas att det blir någon av dem som jag har läst eftersom jag naturligtvis tycker att det är de bästa kandidaterna som jag kände behovet att kasta mig över så fort de fanns att tillgå.

Jag har läst tre av de nominerade i skönlitterära klassen och en i fackboksklassen. Här kommer en snabb repetition med länkar till mina recensioner: De utvalda (Steve Sem-Sandberg), Liv till varje pris (Kristina Sandberg), Beckomberga. Ode till min familj (Sara Stridsberg) och Naturlära (Lars Lerin). Vem hoppas jag vinner? Kristina Sandberg. Vem tror jag vinner? Steve Sem-Sandberg.
Här kan man läsa motiveringar mm.

För övrigt är jag besviken att det inte har gjorts en Augustpodd med Sara Stridsberg och Steve Sem-Sandberg. Samtalet de emellan vore nog en höjdare.