torsdag, november 20, 2014

Min stad-serien som vinterns ljudboksprojekt?
Eftersom jag har upptäckt att hela Per Anders Fogelströms Min stad-serie nu finns i form av nedladdningsbara ljudböcker, funderar jag på allvar att påbörja ett lyssningsprojekt som skulle räcka om inte hela vintern, så säkert halva. Böckerna är upplästa av Helge Skoog och honom gillar jag.

Har någon av er lyssnat på ljudböckerna Mina drömmars stad, Barn av sin stad, Minns du den stad, I en förvandlad stad och Stad i världen och kan berätta om uppläsningen är bra? Eller finns det risk att man tröttnar halvvägs? På youtube hittade jag i alla fall ett litet smakprov. Och så har jag köpt första delen, den ligger och väntar i mobilen.Tyvärr minns jag inte vilken annan bokbloggare som också har tänkt att lyssna på Fogelström i vinter men kanske skulle vi kunna vara ännu fler?

5 kommentarer:

Lyrans Noblesser sa...

jag har lyssnat på dem. Uppläsningen är fantastisk! Du kommer inte att tröttna.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Vad skönt att höra och att det är du som säger det, för dig litar jag ju blint på.

Ylva sa...

Här är en till som tycker att Skoog är bra.
http://bloggbohemen.blogspot.se/2014/11/atervander-till-staden.html

Vajb sa...

Jag har också lyssnat på dem. Riktigt bra!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Tack för peppen, bok nr två är nedladdad i mobilen då jag bara har två timmar kvar av den första. Gillar!