torsdag, november 20, 2014

Min stad-serien som vinterns ljudboksprojekt?
Eftersom jag har upptäckt att hela Per Anders Fogelströms Min stad-serie nu finns i form av nedladdningsbara ljudböcker, funderar jag på allvar att påbörja ett lyssningsprojekt som skulle räcka om inte hela vintern, så säkert halva. Böckerna är upplästa av Helge Skoog och honom gillar jag.

Har någon av er lyssnat på ljudböckerna Mina drömmars stad, Barn av sin stad, Minns du den stad, I en förvandlad stad och Stad i världen och kan berätta om uppläsningen är bra? Eller finns det risk att man tröttnar halvvägs? På youtube hittade jag i alla fall ett litet smakprov. Och så har jag köpt första delen, den ligger och väntar i mobilen.Tyvärr minns jag inte vilken annan bokbloggare som också har tänkt att lyssna på Fogelström i vinter men kanske skulle vi kunna vara ännu fler?