måndag, september 22, 2014

En ny radioföljetong: Hägring 38 av Kjell Westö (ett uppdaterat inlägg)

Tisdagen den 23 september börjar Stina Ekblad läsa Kjell Westös senaste roman Hägring 38 (nominerad till årets Nordiska rådets litteraturpris) som radioföljetong i SR P1. Den vill jag absolut inte missa. Boken stod på min sommarläslista men förblev oläst, så att den ska gå som radioföljetong är toppen. Brukar du lyssna på radioföljetonger?


OBS!
För första gången kommer radioföljetongen att kunna laddas ner som podd.
Det är toppen, tycker jag.

4 kommentarer:

Linnea sa...

Jag har faktiskt inte lyssnat på en enda radioföljetong och jag förstår inte riktigt varför, för det är ju allt som oftast aktuella och intressanta böcker som är med. Hägring 38 har jag som e-bok, så jag ska nog läsa den själv, men jag borde lyssna på någon annan radioföljetong någon gång. :)

Anna Johansson sa...

Jag brukar podda ned avsnitten så att jag kan lyssna utan Internet. Jag rekommenderar verkligen boken, den passar bra att läsa i en tid som denna när politiken är allt brunare.

Bokskorpionen sa...

Mina syskon och jag brukade lyssna på olika typer av följetonger i radio när jag var liten. Det var väldigt mysigt. Nu lyssnar jag gärna på ljudböcker i stället.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Linnea: Jag har faktiskt också Hägring 38 som e-bok men kommer att lyssna ändå. Gillar att lyssna på bra uppläsningar och den här kommer säkert att vara utmärkt.

Anna: Man kan väl inte podda radioföljetonger eller kan man? Har inte sett det.

Bokskorpionen: Ljudbok eller radioföljetong, mig spelar det ingen roll. Det är boken som avgör om jag väljer radioföljetongen. Gratis är det också.