torsdag, augusti 28, 2014

Gårdagens skamlösa bokinköpsbonanza

Igår löpte jag amok och klickade hem sjukt många nya böcker. Idag har jag följaktligen drabbats av lite ångest men har likväl inget att säga till mitt försvar. Det bara blev så, jag "måste" ha de här böckerna. Titta vilka fina! Blandade format: fyra inbundna, tre mp3, tre i dubbletter som pocket/e-bok.

Och då finns det folk som påstår att man inte kan köpa sig lycka. Det kan man visst det, eller hur.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tänker att om man köper böcker så investerar man, i sig själv. Olikt ett klädesplagg som går ur tiden så kommer böckerna ge nytta en lång tid. En bok är mycket sällan bortkastade pengar. Och är det ett felköp så kan man göra samhället en god gärning och skänka bort den till någon annan.
Nä, inte ångest över böcker tycker jag 😍
/Loo

Lena sa...

Många godingar där!!

Jenny B sa...

Jag ser många böcker där som antingen lockar mig eller som jag har läst och älskat! Inget att ångra alls. Jag har så många olästa böcker hemma att jag tvingar mig själv att hålla igen - men ibland är det så skönt att bara släppa efter, inte behöva leta fram *en* favorit utan köpa MÅNGA på en gång! Du har en massa fin läsning att se fram emot.

Lyrans Noblesser sa...

Åh vilken härlig blandning. Jag skulle vilja ha alla Modernistas av Thiong'o.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Jag visste att jag skulle få godkänt av er och att min "ångest" skulle omedelbart lindras. Jag har velat skaffa de här böckerna länge, men var snål och avvaktande men så tänkte jag att vafan, det är bara att beställa. Så då gjorde jag det :-) Nu kanske jag blir nöjde ett litet tag (med betoning på litet).