onsdag, juni 04, 2014

Våndan över sommarläsningen

Jag ska vara ledig i sex veckor i sommar och eftersom jag går på semester redan vid midsommar, är planeringen av sommarläsningen i full gång. Så klart är våndan stor men ändå börjar ett slags plan ta form. Jag har i alla fall definitivt bestämt mig för vilken bok jag ska börja läsa först (midsommardagen kan vara en bra startdag, tycker jag) och det känns så högtidligt att det kommer att kräva ett eget inlägg. Är du nyfiken? Vem vet, kanske kommer du att vilja haka på? 


3 kommentarer:

Jenny B sa...

Jag har också börjat tänka på sommarläsningen. Jag kom just hem från en långhelg i stugan där jag skall tillbringa fyra veckor i sträck. Dit brukar jag alltid ta med fler böcker än jag hinner läsa - hellre för många än för få! Den här våren har en stackars bok, Snow Crash av Stephen Donaldson, alltid varit sist i prio-listan, och jag har bara hunnit läsa tjugo sidor under tre långhelger medan andra böcker har fått gå före. Den får jag ta tag i i sommar, liksom minst en bok på tyska. Jag ser fram emot att äntligen få tid att ge mig på stapeln med olästa böcker hemma!

Lena sa...

Jag har redan bestämt vad jag skall läsa i sommar. Om alla blir lästa eller om det blir fler det får vi se. Är du nyfiken så finns ett inlägg om detta på min blogg!!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Jenny B: Det är lika bra att ha med sig fler böcker än man hinner läsa, man vill ju inte plötsligt vara utan, eller hur.
Det här med att ha gamla bokvärmare på sommarlistan är också bra, jag gör likadant.

Lena: Skönt för dig att du redan vet. Ska gå in och kika.