torsdag, januari 16, 2014

Nyfiken på Karavan

Jag har blivit obotligt nyfiken på tidskriften Karavan som är en litterär tidskrift "på resa mellan kulturer" och enligt bokbloggarvännen Anna alldeles omistlig för en litteraturälskare. Man kan naturligtvis fråga sig varför jag inte läst Karavan förut, men jag vet inte. Det bara är så. Fast en anledning kan vara att det inte säljs några lösnummer i Eskilstuna och därför är det inte lätt att spontanhandla för att testa. Fast nu! Eftersom Karavans aktuella nummer har Chimamanda Ngozi Adichie på omslaget blev saken avgjord.För två dagar sedan beställde jag således det här numret via Karavans hemsida och idag låg tidskriften i brevlådan. Snabbt, snabbare, snabbast. I ett papperskuvert, med vanliga frimärken och med handskriven adress. Tänk, det fanns en livslevande människa i andra änden som skickade tidskriften till mig! Jag blev så glad av det, fast det verkar löjligt. Och tidskriften är snygg och verkar jätteintressant. Nog blir det en prenumeration alltid. Brukar du läsa Karavan?

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag instämmer med Anna- en omistlig tidskrift. Jag är prenumerant, jag också och ser alltid fram emot att läsa om "nya" och ofta okända författare.

Anki Ahlin sa...

Jag brukar läsa den, köper alltid på bokmässan har prenumererat, har funderat på att göra det igen,, den är intressant för man får läsa om okända författare.


Anna sa...

Härligt att du verkar gilla tipset :-)

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Ingrid och Anki: Trevligt att ni också rekommenderar den.

Anna: Jag gillar det mesta du kommer dragandes med :-)