fredag, december 27, 2013

Mellandagsbloggande

Hittills i december har jag publicerat endast tre bokrecensioner och det är julkalenderns och julens "fel", som ni säkert förstår. Kalendern tog sin lilla tid i anspråk trots allt.

Men eftersom jag har läst rätt så flitigt också under hela perioden har jag följaktligen ett antal titlar på min böcker-jag-måste-blogga-om-lista (inklusive en "surdeg" från i oktober). Och vilka böcker jag läst! Fantastiskt bra!

Innan jag börjar jobba igen den 7 januari hoppas jag att jag kan knåpa ihop recensioner av Döden i Venedig (Thomas Mann), Spår (Lena Sundström), Profeterna vid Evighetsfjorden (Kim Leine), Komma och gå (Taiye Selasi), Stjärnans ögonblick (Clarice Lispector), Kanada (Richard Ford) och Dimma över Darjeeling (Mikael Bergstrand). Plus de som jag hinner läsa de närmaste två veckorna. Plus ett inlägg om årets bästa. Plus lite skoj. Oj, oj, oj. Lika bra att sätta igång.

(Obs! Undertecknat förbehåller sig ändå rätten att helt strunta i bloggandet och bara läsa eller göra annat om det skulle kännas bättre.)