måndag, december 16, 2013

Hjälp, jag har blivit med Proust!

Jag tänker som så att om jag skaffar alla sju delarna av Prousts På spaning efter den tid som flytt, ökar chansen att jag någon gång också sätter igång med detta både lockande och avskräckande läsprojekt. Därför har jag i kväll slagit till och under stor entusiasm köpt hela verket som e-bok (inkl. resuméer och  register) till det det fantastiska priset av endast 279 kronor.

(Av bara farten åkte också e-boken Brott och straff ner i kundkorgen och därifrån marscherade Proust och Dostojevskij raka vägen till läsplattan. Jag menar: 59 spänn för den! Det blir inte många öre per sida. Skönt att veta att jag i händelse av omläsning inte behöver befatta mig med den tunga tegelstenen, den kan stå kvar där den står.)

Fast det är klart, med en e-bok blir det aldrig så här mysigt.