tisdag, november 19, 2013

Missade du några seminarier på bokmässan? Eller Stockholm Literature? Ingen fara!

Missade du Bokmässan? Eller var du där men hann inte med alla seminarier som du hade velat se? Inget att gråta över, det finns räddning. Utbildningsradion har samlat ett tjugotal samtal och seminarier som UR Samtiden spelade in på bokmässan i Göteborg. Du hittar programmen HÄR.

Vad sägs till exempel om Caitlin Moran, Johan Persson och Martin Schibbye, P O Enquist och Helena von Zweigbergk eller Jonas Gardell? Dessa tänker jag titta på vid tillfälle. Inspelningarna ligger uppe fram till juli 2018 så någon panik är det tack och lov inte. 

Här är annars två seminarier som jag själv var på och kan varmt rekommendera: Fram med fiktionen (mitt blogginlägg) och Berättartraditionen lever vidare (mitt blogginlägg).

När jag ändå håller på att tipsa om inspelade seminarier och författarframträdanden, måste jag även länka till programsidan där programmen från Stockholm Literature i oktober finns samlade: HÄR. Philipp Meyer, Kim Thúy, Jan Kjaerstad och Monika Fagerholm (strålande samtal!) och Taiye Selasi lockar jättemycket.

Mycket nöje!