lördag, november 30, 2013

Böcker och fågelholkar i förening

Att se prylar som dessa väcker ett enormt begär hos mig. Många av er känner nog till det faktum att Mr Bokmania är en fågelfantast av högsta rang, så i kombination med mitt lätta bokgalenskap vore en bokfågelholk den ultimata prydnaden och bruksföremålet för vår trädgård. Tänk om tillverkaren skulle utöka sortimentet med Donna Tartts Steglitsan som har så otroligt fint omslag. Då skulle jag inte kunna bärga mig. En svensk bok skulle också passa som fågelholk, Korparna av Tomas Bannerhed. Har du fler förslag på romaner som skulle passa som fågelholkar? Jag har en till förresten: Frihet av Jonathan Franzen.

Fågelholkarna säljs här.

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Väldigt trevliga fågelholkar fast en bild på EA Poe kanske skrämmer bort en småfågel.... Annars tror jag - precis som du- att Steglitsan passar alldeles utmärkt.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Jag har också tänkt tanken att gamle Poe är lite läskig precis vid ingången.