måndag, oktober 14, 2013

"Kupé nr 6" av Rosa Liksom som radioföljetong - och som surftåg

Jag brukar tipsa om böcker som sänds som radioföljetong i P1 och när de nu sänder Rosa Liksoms högintressanta roman Kupé nr 6, är det än mer självklart att blogga om programmet.

Jag läste och recenserade boken för ett år sedan efter att jag lyssnade på Rosa Liksom på bokmässan och redan där och då blev helt fascinerad av berättelsen. Sedan gjorde jag ett surftåg (en interaktiv litterär resa på internet) om författaren och boken. Många av er har rest med surftåget men eftersom möjligheten fortfarande finns, vill jag tipsa om det också. Det är bara att klicka på länken här eller på startknappen här nedan och följa instruktionerna. Dela gärna eller länka till surftåget på din blogg om du uppskattar det.