onsdag, september 25, 2013

Recensionsuppdrag från EK duggar tätt nu

Sedan drygt två veckor tillbaka och under några veckor framåt är det uppdragsläsning och inte frivillig nöjesläsning som gäller eftersom det kommer den ena recensionsboken efter den andra från Eskilstuna kuriren där jag frilansar. Det är roligt men bloggen blir lite lidande eftersom recensioner jag skriver ska någon annanstans. Den gångna helgen hade jag deadline på "Analfabeten som kunde räkna" av Jonas Jonasson och i övermorgon (mitt i bokmässan, just det!) ska jag leverera en lång recension av Helena von Zweigbergks nya roman "Än klappar hjärtan". Har suttit och skrivit den på hotellrummet ikväll.

Under tiden påbörjar jag också läsningen av biografin om Kerstin Thorvall. Och på tisdag ska jag hämta ännu en bok, "Sonen" av Philipp Meyer. 

Det är mycket nu. Och mer lär det bli, åtminstone enligt planen för oktober. Men ack så roligt!