söndag, augusti 25, 2013

Trosell hos Lerin

Som jag meddelade i morse, skulle jag och Mr Bokmania till Karlstad och Lars Lerins Sandgrund. Det vore nu på sin plats att avlägga en utförlig rapport men eftersom jag träffade min kära bokbloggarkompis Lyrans Noblesser där (vilket var mycket trevligt och halva nöjet) och eftersom hon har hunnit blogga om tillställningen redan innan vi ens hunnit hem till Eskilstuna, gör jag det lätt för mig och länkar till hennes inlägg. Jag hade inte kunnat beskriva eftermiddagen bättre, håller med Lyran fullständigt: det litterära programmet var en besvikelse och dansuppvisningen en pinsam historia, men Lars Lerins konst - ååååhhhhh så fantastiskt!!!

Karlstad och Nils Ferlin hör ihop.


Lars Lerins akvareller


Lars Lerins akvareller


Lars Lerin på scen som "programledare".


Kristian Lundberg läser en text om Aino Trosells författarskap.
Tittar nästan aldrig på oss i publiken.


Linda Olsson och Doris Dahlin samtalar med Aino Trosell
om hennes nyutkomna roman En egen strand.