torsdag, augusti 08, 2013

Höstens lockande boknyheter

Som vanligt utkommer det alldeles för många böcker för att en stackars bokmal ens ska kunna ha koll på alla. Men här är i alla fall tolv stycken böcker som jag personligen tycker är de mest intressanta. Ett ytterst subjektivt urval. 

   


4 kommentarer:

Anna sa...

Fin bokhögar det ser ut att bli, mitt urval liknar ditt minus Knausgård X2. Jag kan verkligen puffa för Americanah, Komma och gå var också riktigt bra. (Ghana Must Go i original). Canada läser jag på eng men jag funderar på att vänta in översättningen trots allt.

violen sa...

Många intressanta, flera vill jag också läsa. Dessutom har jag läst Helioskatastrofen, publ dag 20 aug. Men jag kan avslöja att jag gillade den verkligen.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Anna: Det förvånar mig inte att våra urval liknar varandra, vi har ju liknande boksmak. När det gäller fru Knausgård tycker jag att du borde ge henne en chans.

Violen: Jag ser fram emot att läsa just Helioskatastrofen, den verkar så intressant och annorlunda.

Lena sa...

Flera intressanta titlar där. Wolf Hall är väl den som lockar mest!