tisdag, juli 23, 2013

Städning i e-bokhyllan

Så där ja, nu är alla e-böckerna samlade på ett och samma ställe i paddan (i iBooks). Det är faktiskt snyggt med e-böcker också, det vill jag ändå säga. Ser ut som en riktig bokhylla. I de tre översta hyllorna står ännu olästa titlar och bidar sin tid. Hur går det för dig? Har du också hunnit bygga upp en liten e-boksamling? 
3 kommentarer:

Carro sa...

Jag har länge varit Anti e-böcker för att jag tycker att jag sitter framför en skärm så mycket ändå. Det är skönt att vila ögonen från det och ha en klassisk bok.. Men nu har jag börjat överväga ett köp ändå ;) Frågan är bara om det ska bli en läsplatta eller en surfplatta?

Lena sa...

Har några e-böcker men har lite svårt att läsa böcker på skärm så det går långsamt. Föredrar fortfarande fysiska böcker!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Carro: jag har både en läsplatta och en surfplatta (för att vi är två som ska samsas om böckerna ibland) och båda har sina fördelar. Läsplatta är oslagbar i solsken, surfplatta vid sängläsning i mörkret. Läsplatta är också snällare mot ögonen eftersom skärmen inte har någon bakomliggande belysning och efterliknar mer vanlig boksida (den blänker inte heller). Annars är det en smaksak.

Lena: Men kanske ändå bra/praktiskt att möjligheten och alternativet finns, särskilt när man reser eller så.