onsdag, juli 17, 2013

När bokmalen har tur

När bokmalen har tur, hittar hen vad hen söker. Imorse vaknade jag med en stark känsla av att jag borde åka till Myrorna i stan och titta om de möjligen hade någon av böckerna i Kjaerstads trilogi om Jonas Wergeland eftersom jag har blivit närmast besatt av tanken på att få tag på dem nånstans.

Redan några steg in i butiken krockade jag med en snurra med pocketböcker och ur den stirrade Upptäckaren på mig. Kanon, tänkte jag.


Sedan genomsökte jag grundligt alla lådor, bokställ och bokhyllor och ja, bingo! Efter fyrtio minuter hade jag även Förföraren och Erövraren i min hand. Hoppas jag hinner läsa dem i höst. Snacka om tur, haha. Så glad jag är! Omslagen är jättesnygga när man ser böckerna bredvid varandra (se ett intressant inlägg om dem). 

Och mina övriga bokfynd är jag också mycket glad åt.5 kommentarer:

Ingrid sa...

Verkligen fina fynd och ja, vilken turdu hade! Jag har ännu inte läst Wergelandtrilogin men förstår att det nog är något jag borde göra....

Hanneles bokparadis sa...

Kul! Jag gör ofta fina fynd...

Anonym sa...

Alltid lika trevligt när man gör bok fynd. Helst när man minst anar det. Kanske gillar du mitt sätt att skriva. Jag har lagt in rätt många kåserier på min blogg under mitt första bloggår. Även seriösa saker under rubriken Funderingar. Mest glad är jag över min debutroman "Mina fotsteg i ditt hjärta" som du kan läsa smakprov på under min Header. Där har även börjat droppa i recensioner från läsare. Önskar dig en fortsatt trevlig boksommar.

Alexandra Lindé sa...

För mig lite okända böcker men aldrig fel med att hitta nya författare :)

Var gärna med i min tävling som du hittar här: http://www.lexielaser.org/2013/07/vinn-cuckoos-calling.html

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Ingrid: Ja, jag tror också att man borde läsa Kjaerstads trilogi. Länge ville jag inte "lyssna" men nu är jag intresserad och nyfiken.

Bosseliden: Att göra bokfynd är jättekul!

Alexandra: Kjaestad är stor i Norge och i Norden. Hans "Tecken till kärlek" tyckte jag mycket om.