onsdag, juli 17, 2013

När bokmalen har tur

När bokmalen har tur, hittar hen vad hen söker. Imorse vaknade jag med en stark känsla av att jag borde åka till Myrorna i stan och titta om de möjligen hade någon av böckerna i Kjaerstads trilogi om Jonas Wergeland eftersom jag har blivit närmast besatt av tanken på att få tag på dem nånstans.

Redan några steg in i butiken krockade jag med en snurra med pocketböcker och ur den stirrade Upptäckaren på mig. Kanon, tänkte jag.


Sedan genomsökte jag grundligt alla lådor, bokställ och bokhyllor och ja, bingo! Efter fyrtio minuter hade jag även Förföraren och Erövraren i min hand. Hoppas jag hinner läsa dem i höst. Snacka om tur, haha. Så glad jag är! Omslagen är jättesnygga när man ser böckerna bredvid varandra (se ett intressant inlägg om dem). 

Och mina övriga bokfynd är jag också mycket glad åt.