lördag, juli 27, 2013

Det går som på räls med semesterläsningen

När fortfarande en semestervecka återstår, har jag bara en av böckerna som jag har planerat att läsa kvar. Det är tegelstenen Fria män (av Laxness) men innan jag börjar med den vill jag klämma in en "olistad", nyutgiven bok. Jag tycker nämligen att när en bok heter 1913 - århundradets sommar (av Florian Illies) och man vill läsa den, så ska man lämpligen göra det just på sommaren. Jag köpte boken så sent som för några dagar sedan och är mycket nyfiken på den.

Vad är det för böcker på bilderna? Det är de som är utlästa och fortfarande väntar på att få ett blogginlägg skrivet om sig. Så visst har jag att göra. Redan recenserade semesterböcker hittar du här: Bokklubben vid livets slut samt Och bergen svarade. Sedan läste jag också "olistade" Det eviga folket är inte rädda och Atlas över avlägsna öar