tisdag, april 09, 2013

Liebster Blog Award

Med jämna mellanrum går utmärkelser som en löpeld genom bloggosfären, och det är ju trevligt. Vem vill inte få veta att ens blogg är omtyckt och läst? Naturligtvis vill alla det. Jag blir också glad av att nyss ha fått Liebster Blog Award tre gånger. Men ärligt talat ser jag alla dessa utmärkelser som en klapp på axeln i klubben för inbördes beundran, en klapp som likt ett kedjebrev ska skickas vidare till fem andra (bok)bloggare efter att man också besvarat ett antal enkätfrågor. Bloggenkäter är sällan intressanta för någon annan än den som besvarar frågorna, det har jag erfarit under de år som jag varit bokbloggare. Jag deltar allt mer sällan. Förlåt mig, men jag sätter mig hellre ner med en bok. Kanske börjar jag bli för gammal och en enstöring till bokbloggare.

Ändå tackar jag ödmjukt Lyrans noblesser, BokrecensionerNu och Violens boksida för att de gett mig Liebster Blog Award, men ber samtidigt om ursäkt för att jag bryter kedjan. Alla bokbloggare som jag följer har ändå redan fått plaketten, till och med flera gånger.

Nu tar vi och läser i stället, eller vad säger ni?