söndag, mars 17, 2013

Liknelsebokens lockelse

1) Lördag kl. 8.00: Lyssnar på Lundströms bokradio - P O Enquist är gäst, jag tänder på hans nya bok.
2) Söndag eftermiddag: Läser Crister Enanders enastående recension av P O Enquists Liknelseboken: En kärleksroman. Jag klubbar igenom ett akut bokinköp.
3) Söndag eftermiddag, lite senare: Inhandlar och laddar ner e-boken Liknelseboken: En kärleksroman. Känner mig upprymd inför kommande läsning som dock får vänta till i påsk. Den som väntar på nåt gott...
4) Söndag kl. 20.00: Tittar på Babel - P O Enquist är gäst.
5) Söndag kväll, lite senare: Vad bra att boken redan ligger tryggt i en läsplatta nära mig.




2 kommentarer:

violen sa...

Oj, det gick snabbt, jag väntar snällt i kön på bibblan.
Ska bli intressant att höra vad du tycker, det fokuseras väl mycket på trägolvet och händelserna på det tycker jag. Få se om boken håller tempot sen efter det "avslöjandet" :-)

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Ja, haha, det fanns ingen tid att förspilla. Visst var/är det mycket prat om det där kvistfria furugolvet. Men jag har också hört mycket om språket, vilket är det som jag är mest nyfiken på. Och förväntansfull inför. Ska läsa boken i påsk har jag tänkt.