tisdag, februari 19, 2013

15 boktips inför bokrean 2013

Start 26/2
Av någon outgrundlig anledning har jag redan läst nästa alla de böcker som jag tycker är bra på årets bokrea och som jag antagligen skulle se till att skaffa mig om de inte redan stod i min bokhylla (den enda jag inte har men ska köpa är På flykt från ett sorgebud). Visst är det konstigt! Jaja, jag kan ju tipsa er andra åtminstone. Nuförtiden när jag har kontinuerligt tillgång till nya böcker har bokrean spelat ut sin roll för mig och det är sällan jag upptäcker ett eller annat guldkorn. Dessutom har det blivit så att vill jag ha en bok köper jag den på en gång.

Här nedan kommer mina bästa bokreatips, med reservation för att böckerna kanske inte finns i alla butiker. Om du dock inte har läst Agaat av Marlene van Niekerk och ska/vill köpa bara en enda bok på årets bokrea, tycker jag att det är den och ingen annan du ska satsa på. Bokrean börjar tisdagen den 26 februari.