tisdag, december 04, 2012

Julkalender på Bokmania: Bokläsning i konsten

Det kanske är fusk men jag kör igång julkalendern här på bloggen i alla fall. På det stora hela märks det inte att jag publicerar de tre första delarna i efterhand. Ni får ursäkta men jag hann inte i tid och imorse blev jag fullständigt överrumplad när jag insåg att det redan var den 4 december. Noll koll, det är vad jag har.


The Reader

Temat för julkalendern på Bokmania är Bokläsning i konsten eftersom jag gillar böcker och eftersom jag gillar konst också. Fram till julafton kommer jag att publicera en bild på en tavla föreställande en människa som läser en bok. Både klassisk och modern konst, vackra foton att betrakta. God Jul!

4 kommentarer:

Marie sa...

Vilken rolig idé! Inte spelar det någon roll att du startar lite efter första december. Det blev ju fler vackra konstverk att titta på just idag!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Vad bra, jag var lite orolig.

Ylva sa...

Oj, vad ambitiöst! Det ska bli kul att följa.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Ylva: Det är inte så ambitiöst, jag slipper ju skriva något i alla fall ;-) Men kul, för jag gillar konst som är vacker att titta på. Roligt att du vill följa julkalendern.