onsdag, december 26, 2012

Hej lilla bloggen, är du vaken?

Julen är över (nästan) och jag håller på att så sakteligen väcka liv i bloggen igen. Tacka vet jag julkalendern som gav bloggen en konstgjord andning under tiden då bloggandet låg i ide. Av de sex böckerna som jag hittills har läst i december har jag inte recenserat en enda, hade varken tid eller lust, men nu ska det bli ändring för under dagarna som kommer har jag tänkt att blogga ifatt. Nu blir det fart!

Sedan kanske ni undrar om jag har fått något bokrelaterat i julklapp och då kan jag berätta att visst, det har jag fått. Jag har fått en jättefin bokkasse från Strand i New York samt det som utsågs att bli årets julklapp, nämligen hörlurar till min iPhone. De ska göra mitt boklyssnande smidigare eftersom de är sådana som inte bildar ett ormbo stup i kvarten. Jag kan gott lova att båda sakerna kommer jag att använda dagligen under lång tid framöver.Vad har du fått för bok- eller läsrelaterade klappar förutom böcker?