söndag, september 09, 2012

Utlottning av två teaterbiljetter: "Tisdagarna med Morrie" på Intiman

Hör du till de som har förälskat sig i Mitch Alboms roman Tisdagarna med Morrie? Jag gör det och det är därför jag med glädje lottar ut två biljetter till Teater i:s uppsättning av pjäsen som baseras på Mitch Alboms bästsäljande bok. Föreställningen turnérade förra året över hela Sverige och gjorde succé med stående ovationer och lapp på luckan. I höst är den tillbaka i Stockholm, på Intiman.

Vad är egentligen meningen med livet? Och hur lär man sig att stå ut med vetskapen om att livet en gång kommer att ta slut? Hur säger man farväl? Tisdagarna med Morrie är en pjäs om kärleken, döden, förlåtelse och om att leva så bra man kan, medan man kan.
 
Skådespelaren Lars-Erik Berenett, känd som Roland Hassel i tv-serien Hassel, gör här ett ömt porträtt av den ALS-sjuke, livskloke professorn Morrie Schwartz medan Christian Arin som är Teater i:s konstnärlige ledare gestaltar Mitch, författaren Mitch Alboms alter ego. Manuset är skrivet av Albom/Hatcher och för regi står Christer Engberg.
 
Vill du vinna två biljetter till nypremiären på Intiman den 8/10 kl. 19?
 
Då ska du göra följande:
 
Berätta i kommentarsfältet varför du är förtjust i boken och vad den betyder/har betytt för dig. Dela gärna med dig av ett favoritcitat eller tanke som du bär med dig i ditt mentala bagage.
 
Tävlingen är öppen t.o.m. fredag den 14 september kl. 12.00. Vem som blir den lyckliga vinnaren meddelas här på bloggen på eftermiddagen samma dag och vinnaren ombeds också att mejla mig sin postadress. Biljetterna kommer sedan med posten.
 
Välkommen att delta!