onsdag, september 26, 2012

Bokmässa, kära bloggläsare!

Kära bloggläsare,
ni har väl knappast missat att det snart är Bokmässa, årets höjdpunkt för en boknörd som jag. Imorgon, imorgon, imorgon börjar festen!

Läget är under kontroll, åtminstone vad gäller praktiska ting. Seminarier och monterprogram som jag är intresserad av ligger planerade och listade i mobilen och är alldeles för många för att det ens ska kunna vara realistiskt att gå på allting. Mycket mingel blir det också. Och en bokbloggarmiddag på lördag.

Snart ska jag packa väskan, för imorgon bitti, redan klockan sex, bär det av med tåget mot Göteborg. Det blir min femte bokmässa sammanlagt och den andra utsträckt över alla fyra dagarna. Jag längtar. Det enda molnet på min bokmässehimmel utgörs av en tilltagande förkylning, ack ack. Jag häller i mig KanJang, knaprar alvedon och hoppas på det bästa. Det ska funka som det är tänkt!

Bo ska jag göra på samma ställe som i fjol, en väldigt trevlig B & B som kostar lagom mycket. Det gör mig ingenting att jag måste åka spårvagn till och från mässan.

Naturligtvis kommer jag att blogga, twittra och facebooka om vad jag har sett, hört och gjort på Bokmässan. Om det finns någon bland er som inte är intresserad av allt kommande bokmässepladder och foton på uppträdande författare, bokhögar och gigantiska räkmackor kan jag bara beklaga och be er att återkomma när uppståndelsen har lagt sig igen nästa vecka.